ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Zvezda u VELIKOM problemu!

Ovo je neverovatno.

Zvanični nalozi košarkaškog kluba Crvena zvezda na društvenim mrežama Instagram i Tviter su hakovani, a povodom toga se klub oglasio saopštenjem, u kome navodi da je zločin odrađen sa teritorije Turske.

Košarkaški klub Crvena zvezda poručuje da je o svemu obaveštena Evroliga, kompanije Fejsbuk i Tviter, kao i srpska policija. Saopštenje prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su Instagram i Tviter profil kluba „hakovani“ od strane nepoznatih lica u ponedeljak u prepodnevnim časovima. I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni, i dodatno verifikovani od strane Tvitera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su „hakovani“, a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za ovo „hakovanje“ sa teritorije Turske.

KK Crvena zvezda već radi aktivno na rešavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija „Fejsbuk“ i „Tviter“ kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal. KK Crvena zvezda zbog neophodnih mera koje se preduzimaju, obaveštava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog Instagram i Tviter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći – piše na sajtu kluba.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!