ZVEZDA I ON: SVE se ZNA!

Izgleda da je odgovor već poznat…

Crvena zvezda je dominantno završila i 2018. godinu u Superligi, a njenim odličnim rezultatima svoj doprinos dao je i Ričmond Boaći, koji je i pored problema sa povredom koje je imao ove jeseni, postigao šest golova, uz tri asistencije u elitnom domaćem takmičenju.

Golgeter iz Gane se letos, u samoj završnici prelaznog roka, vratio u redove Crvene zvezde posle samo šest meseci u kineskom Đangsuu, srpski šampion je u tom aranžmanu sa Kinezima odlično prošao, a s obzirom da je i sam izrazio jasnu želju da konačno zaigra u Engleskoj, postavlja se pitanje da li će Boaći i ove zime ponovo pakovati kofere i još jednom promeniti sredinu.

Međutim, od toga neće biti ništa, a ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što je ove takmičarske sezone Boaći nastupao i za Đangsu (važan je onaj deo od 1. jula do povratka na Marakanu) i za Zvezdu tokom jeseni. Prema propisima, ne bi mogao da do kraja sezone igra i za treći klub.

Prema tome, jasno je da će bar do leta 25-godišnji napadač nositi crveno-beli dres, a “Žurnal“ navodi da bez obzira na pomenuti uslov, u upravi Crvene zvezde nisu ni planirali da ga prodaju ove zime.

Podsetimo, Zvezda je nedavno produžila ugovor sa Milanom Pavkovim, tu je i Ben, pa supertalentovani Dejan Joveljić, pitanje je da li će Nikola Stojiljković ostati, pa uz potpuno spremnog Boaćija crveno-beli i na proleće mogu da računaju na ubitačnu navalu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!