ZVEZDINA SVEČANOST: PAO je ODABIR najboljih!

Prelepa manifestacija.

Crvena zvezda je bila maestralna u tekućoj godini. Uz osvojenu titulu i prvu poziciju na tabeli Superlige u ovoj sezoni, posle 26 godina crveno-beli su se našli u Ligi šampiona, gde su slavili nad evropskim vicešampionom Liverpulom. U prelepoj atmosferi, izabran je novi predsednik kluba, a to je Svetozar Mijailović, koji će nastaviti sa ovom funkcijom u Ljutice Bogdana i u narednom periodu. Pored toga, odabran je i najbolji fudbaler u protekloj godini.

Prisutnima su se obratili Svetozar Mijailović, kao i generalni direktor Zvezdan Teruić. U prelepom ambijentu i svečanoj atmosferi, za najboljeg igrača godine po izboru saigrača proglašen je El Fardu Ben, dok su Delije izabrale Milana Borjana.

Za najboljeg omladinca proglašen je Bogdan Jočić, dok je nagradu za najboljeg kadeta poneo Ilija Babić. Priznanja im je uručio Vladimir Petrović-Pižon.

Veče je ulepšao i govor treće Zvedine Zvezde i počasni predsednik kluba sa Marakane Dragan Džajić, čije su reči dočarale crveno-belu magiju koja spaja sve Delije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!