AZIJSKI MESSI U PREMIJER LIGI: Vulverhempton se ozbiljno pojačava

Počela je ludnica finiša prelaznog roka na Ostrvu. Skoro svi klubovi jure pojačanja na sve strane, a među njima je i Vulverhempton.

Gotovo niotkuda su Vulvsi isplivali u prvi plan sa planom da u Premijer ligu dovedu igrača kojeg odavno čekamo da vidimo na velikoj sceni – Sardara Azmuna.

Vukovi su u završnim pregovorima sa Rubinom oko dovođenja Sardara Azmuna. Iranski Mesi kako mu glasi nadimak, je već duže vreme jedan od najboljih igrača ruskog prvenstva. Blistao je u Rubinu i Rostovu i bilo je samo pitanje vremena kada će preći u neku od jačih evropskih liga.

Vulvsi su ponudili Rubinu 2.000.000 evra za pozajmicu Iranca plus 13.000.000 evra za opciju otkupa ugovora. Koplja u pregovorima se lome oko toga da li će Vulvsi zaista otkupiti Azmunov ugovor. Rusi insistiraju na klauzuli sa obaveznim otkupom ugovora po pomenutoj ceni.

Inače, za Azmuna već duže vreme interesovanje pokazuje i Zenit, a ugovor sa Rubinom ga veže još godinu i po dana, što znači da je ovo dobra prilika za klub iz Kazanja da zaradi na njemu.