BENZEMI JE DOŠAO KRAJ: Perez bira između ova TRI napadača!

Povreda Benzeme nije opasna, slomio je prst, ali je već načet i isceđen. Zamene ni na vidiku, u Realu je to samo jedan od problema.

zgleda da će Real morati u kupovinu.

Naime, sinoć je Benzema polomio prst na ruci, što samo po sebi nije teža povreda, ali je Solari otkrio da je Francuz igrao rovit i da je pitanje koliko će izdržati.

Naime, Marijano koji je jedini pravi napadač je takođe i povređen, a nije bio neka pomoć, nema ni Bejla, a Asensio koji je kod Lopetegija igrao „lažnu devetku“ je u drugom planu.

Zbog toga je Benzemu zamenio Kristo Gonzales, momak iz filijale, Kastilje koji nema nikakvog iskustva u Primeri.

Hoće li klub reagovati?

Problem je što nema baš opcija na tržištu, Ikardijeva klauzula važi u julu, pominje se da bi mogao da stigne Rodrigo koji je tek napunio 18 godina i Real planira da ga ostavi u Brazilu, a jedina realna meta je Pjontek, ali za Poljaka treba izdvojiti više od 50 miliona evra. U Realu nisu sigurni da li je on rešenje i da li je jedna polusezona dovoljna da ga dovedu u klub.

Sinoćnja pobeda u Sevilji protiv Betisa nije nikoga impresionirala, niti je zaslužena, Sebaljos je presudio bivšem klubu, ali čini se da je domaćin više zaslužio trijumf.

Real je bio veoma oslabljen, a Isko je ponovo ostavljen na klupi, Solari ga ignoriše, kaže da nije ništa lično, ali neverovatno da pored svih povreda koje ima ne koristi španskog reprezentativca.

I to je samo jedan od problema koje imaju, videćemo šta će učiniti u prelaznom roku i hoće li uopšte trošiti novac, ako planiraju kompletan „reset“ narednog leta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!