BEZ PORAZA: Srpski klub „PREGAZIO“ i NJIH!

Dobra igra i prvi trijumf Čukaričkog u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj na Kipru.

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su u nedelju prvu kontrolnu utakmicu na Kipru i zabeležili drugu pobedu ove zime.

Nakon trijumfa nad beogradskim Sinđelićem u završnici prvog dela priprema, „bjankoneri“ sa Banovog brda danas su savladali ruskog drugoligaša Tjumen.

Četa Sime Krunića slavila je rezultatom 3:1 (1:0), a strateg „Brđana“ izveo je na teren dve različite postave tokom prvog i drugog poluvremena.

Uvodna faza meča nije bila previše zanimljiva, ali je nakon petnaestak minuta postalo zanimljivo. Prvu šansu na utakmici imao je Stefan Šapić posle centaršuta Luke Stojanovića, ali je lopta završila pored gola Bučijeva.

Usledio je period igre kada je Tjumen bio konkretniji pred protivničkim golom, a posle pola časa igre viđen je prvi gol i to u mreži ruskog drugoligaša. Korner sa leve strane izveo je Stojanović, na drugoj stativi najviši je bio Puškarić koji je vratio loptu u sredinu i omogućio Vidosavljeviću da je sa četiri metra smesti u mrežu.

Na poluvremenu su treneri dva tima izmenili postave. „Brđani“ su od prvog minuta nastavka imali inicijativu i pretili protivniku, a nagrada za uloženi trud stigla je u 67. minutu kada je Asmir Kajević sa 12 metara plasirao loptu u nebranjeni ugao gola protivničkog tima za 2:0!

Samo dva minuta kasnije i Marko Šarić golom kruniše sjajnu igru u drugom poluvremenu. Mladi vezni „Brđana“ primio je loptu na 25 metara od gola i preciznim udarcem uspeo da savlada protivničkog golmana i postigne evrogol!

Tjumen je u 70. minutu iskoristio lošu reakciju odbrane Čukaričkog i stigao do počasnog gola. Do kraja meča je bilo još prilika na obe strane, ali ne i promene rezultata.

Narednu kontrolnu utakmicu na Kipru fudbaleri Čukaričkog igraju 30. januara protiv poljskog Gornjika.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, Veličković, Puškarić, Šapić, Zorić, Kiso, Stojanović, Luković, Ovusu, Vidosavljević, Mudrinski;

Drugo poluvreme: Belić, M. Stevanović, Bogosavac, Bakić, Kopitović, Kovač, Aleksić, Birmančević, Kajević, Tedić, Šarić;

TJUMEN: Bučijev, Parijakov, Vasiev, Stoljarenko, Mitrović, Leontijev, Rjabikobilenko, Marinković, Votinov, Korokov, Pluhov;

Drugo poluvreme: Usoljcev, Bem, Šakuro, Čudin, Kovalenko, Fomin, Ludjakov, Jarkin, Oslonovsij, Milosavljev, Karpov, Bardebahin.