BOMBA JE SPREMNA: Čelsi VRAĆA nestašnog napadača!

Iguain i Kavani ipak nerealne mete, iskočilo novo ime, Čelsi ne daje golove, a januar bi mogao da bude poslednja šansa da pojačaju tim.

Izgleda da je vreme Alvaru Morati isteklo, Čelsi ga je čekao, međutim bez efekta. „Plavci“ su klub koji je dao najmanje golova u top 6, Sari traži klasičnog napadača.

Morata bi mogao u Sevilju na pozajmicu, u ovom trenutku teško je videti razmenu za Iguaina, jedna od varijanti je i Kavani, ali to je nemoguća misija.

Ono što se priča je da bi u klub mogao da se vrati Dijego Košta.

Naime, Brazilac nije baš opravdao očekivanja u Atletiku ove sezone, operisan je, uz to, priča se o netrpeljivosti sa Grizmanom i problemima sa saigračima.

On je najveći transfer u istoriji Čelsija, odnosno za njega su uzeli najviše para, pa je teško reći da li bi klub iz Londona bio spreman da uloži oko 70 miliona evra u Brazilca.

Što se ostalih pojačanja tiče, Sari želi i zemljaka Barelu iz Kaljarija koji igra po boku, na više pozicija, Sardi traže 50 miliona evra od klubova Serije A, konkretno Intera, ali izgleda da je Čelsi jedini spreman da to plati.

„Plavci“ se plaše suspenzije u naredna dva prelazna roka, odnosno kazne FIFA pa bi mogli da imaju neuobičajen januar i da dovedu tri ili četiri igrača, potroše veliki novac, mada napadač ostaje prioritet.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!