BOMBA U FRANCUSKOJ: Zvezda ide u SUD na saslušanje!

Vreme je da se okonča afera koja je snažno odjeknula tokom jeseni. Da li će rasplet biti povoljan za Zvezdu?

Sumnje u regularnost utakmice Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde (6:1), odigrane jesenas na “Parku prinčeva“, a o kojima je prvi pisao francuski “L’Ekip“, već par meseci ispituje francusko tužilaštvo, a izgleda da je sada došlo vreme da se stvar ubrza i da se donese konačna odluka.

“Srpski telegraf“ danas otkriva svoja najnovija saznanja na ovu temu, po kojima će se, na insistiranje tužilaštva, danas u Parizu pojaviti poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović i sportski direktor Mitar Mrkela, koji će biti saslušani.

Navodno, saslušanje članova uprave Crvene zvezde i pojedinih fudbalera koji su nastupili u pomenutoj utakmici trebalo bi da bude završni čin istrage.

Prema ovim saznanjima, iz Crvene zvezde su insistirali da se saslušanja obave u što kraćem roku, kako bi se konačno otklonila bilo kakva sumnja u umešanost bilo koga iz redova crveno-belih.

Podsetimo, odmah pošto je “L’Ekip“ objavio tu “bombastičnu“ informaciju, i Crvena zvezda i PSŽ su odbacili bilo kakvu umešanost u aferu, a na francuskom tužilaštvu je da na osnovu istrage dođe do relevantnih zaključaka.

Ipak, u Zvezdi su uvereni da su samo kolateralna šteta u optužbama čija je glavna meta prvi čovek PSŽ Naser el Kelaifi.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!