BOMBA U HUMSKOJ: Partizan UKRAO pojačanje Realu!

Nikola Radovanović veliki zalog za budućnost crno-belih

Kapitalac u Partizanu! Bar kada je reč o talentu. Nevesinjski vunderkind Nikola Radovanović je prema saznanjima MOZZART Sporta potpisao višegodišnji ugovor sa crno-belima. Za početak igraće za omladince, ali od ovog momka očekuje se da u godinama pred nama napravi veliku karijeru.

U prilog tome i nekoliko podataka da zaintrigiraju navijače crno-belih. Radovanović, koji je rođen 13. marta 2003. godine, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka šutera, oduševio je košarkašu javnost još na utakmicama pionira kada je, samo primera radi, vršnjacima iz Partizana ubacio 54 poena, a potom Leotaru 59. Između 30 i 40 poena davao je kao od šale.

Onda su u ekipi Budućnosti iz Biljine rešili da ga gurnu u vatru, pa je počeo da igra i za seniore. Varate se ako mislite da je posustao. U meču sa Borcem iz Banjaluke postigao je 28 poena. Kao 15-godišnjak da istaknemo. Protiv seniora. I nije to bila jedina takva utakmica u seniorskoj konkurenciji.

Nije zato ni čudo što je i madridski Real pokazao interesovanje za Radovanovića. koji je odigrao i jedan turnir za Kraljevski klub. Ovog puta Real ipak nije uspeo, pa ćemo Radovanovićevo sazrevanje gledati u crno-belom dresu. On sam je već gledao seniore protiv Krke. Tamo je i fotografisan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!