BOMBA U HUMSKOJ: Partizan ŽELI kapitena komšija!

U ovom trenutku deluje nerealno, ali…

U Humskoj su konačno zakazali promociju prvog pojačanja, u četvrtak će biti predstavljen levokrilni vezista Musa Nžije iz norveškog Stabeka, a uporedo se razmišlja i o nekim drugim igračima koji bi ove zime mogli da stignu u Partizan.

Juče se pojavila informacija da je na meti crno-belih i ofanzivni vezista iz inostranstva, čije se ime još drži u tajnosti, a danas ima još nekih novosti na temu potencijalnih pojačanja.

“Telegraf“ je ovoga puta došao do saznanja da je na oku crno-belih i aktuelni kapiten Rada, 21-godišnji Aleksandar Lutovac, član mlade reprezentacije Srbije.

On je pod ugovorom sa “Građevinarima“ do kraja godine, igra na poziciji krilnog veziste, a ove sezone je na 18 odigranih mečeva postigao jedan gol, uz jednu asistenciju.

Međutim, ono što ovaj transfer ne čini baš realnim u ovom trenutku jeste upravo pozicija na kojoj Lutovac igra, s obzirom da je Partizan u ovom trenutku tu najbolje popunjen, pogotovo posle dolaska Nžijea. Podsetimo, tu su i dalje Janković, Zakarić, Tošić, Ivanović, mladi Kokir čeka svoju šansu, pa bi transfer Lutovca mogao da postane aktuelan tek u slučaju odlaska nekog od pomenutih igrača.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!