BORBA OKO VUKANOVIĆA I DALJE TRAJE: Oglasio se Ilijev!

Da li je sportski direktor Partizana uspeo da stavi tačku na celu priču?

Najbolji strelac Superlige Aleksa Vukanović postao je ove zime jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde.

Doskorašnji fudbaler Napretka je već odradio i prvi deo priprema sa aktuelnim šampionom na Kipru, a njegova zvanična promocija zakazana je za sutra u 14 časova u Beogradu.

Ali, potpuno neočekivano, tokom dana se u medijima pojavila priča da je navodno Zvezda na volšeban način došla do ovog igrača.

Prema tim nezvaničnim saznanjima, Vukanović je bio u hotelu “Hajat“ na pregovorima sa crno-belima, a igrom slučaja se u istom hotelu našao i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela koji je odmah zatim “krenuo u akciju“ i uspeo da ubedi Vukanovića da umesto u Humsku “skrene“ na “Marakanu“.

Međutim, ubrzo je usledio demanti iz Partizana. U izjavi za “Telegraf“ se oglasio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je poručio da tokom ove zime nije ni bilo pregovora sa Vukanovićem.

“Vidite i po igračima koje smo angažovali ili želimo da angažujemo ko je sfera našeg interesovanja. Vukanović nam je bio interesantan, ali u nekim ranijim prelaznim rokovima.

Čak smo i razgovarali, ali ne u hotelu, koji se navodi. Tokom ove zime to nije bio slučaj, nismo ga ni kontaktirali, niti želeli da ga dovedemo. Mešaju se babe i žabe…

Bilo je, verujte, dosta toga u bliskoj prošlosti, dešavalo se da igrači koje skautiramo na kraju završe u redovima večitog rivala. Ne bih da imenujem, ali tako je“, zaključio je Iliev.

Dakle, Partizanovo interesovanje za Vukanovića je bilo aktuelno letos, nije došlo do dogovora, a ove zime je Zvezda odlučila da stupi u kontakt sa pomenutim fudbalerom i uspešno završila pregovore.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!