ČEKA SE NIZ: PROMENA napadača NA sve STRANE!

Argentinac sada mora da sačeka da Milan i Đenova finaliziraju dogovor, a klub iz Londona će morati da se pazi nekih stvari. Ovo je dogovor sa Juventusom.

Sve je odloženo do utorka, mada je Sari zvao Iguaina i potvrdio da će sve biti u redu. Naime, čeka se da Milan privede kraju posao oko Pjonteka sa kojim je sve dogovoreno. Sada Đenova i „Rosoneri“ pokušavaju da nađu model kojim će biti isplaćeno 35 miliona evra plus bonusi za Poljaka.

A šta je sa dogovorom Juventusa i Čelsija, mnogo je informacija u medijima, ono što je sigurno je da on ide na pozajmicu od šest meseci, koja će biti plaćena 9 miliona evra, a otkup je na 36 miliona. Ako Čelsi ne otkupi Argentinca, onda će se pozajmica automatski produžiti.

Ali, postoji i obavezan otkup koji zavisi od određenih klauzula.

Recimo, ako Čelsi završi kao treći, a Iguain postigne makar jedan gol, onda je otkup obavezujući, u kasu Juventusa sliće se pomenuti novac.

Ili, ako Argentinac da 15 golova u PL do kraja sezone što je malo verovatno.

Treća opcija je da Čelsi osvoji LE i da Iguain da pet golova u takmičarskim mečevima.

To su prilično nategnute klauzule, osim ove prve, ali čini se da ako Čelsi ne bude zadovoljan „Pipitom“ i ne želi da plati toliki novac, neće ni posebno juriti treće mesto, donosi isto što i četvrto, plasman u LŠ.

Kako rekosmo, sve će morati da sačeka do utorka, Đenova mora da nađe i zajednički jezik sa Alenom Halilovićem koji je takođe deo sporazuma za Pjonteka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!