ČEKALI I DOČEKALI: Oni su STIGLI na Marakanu!

Radi se punom parom.

Biseri Crvene zvezde ostvarili su vrlo dobre rezultate u prethodnoj polusezoni. Dolaskom sedmorice novajlija dodatno je zaoštrena konkurencija, a talentovani fudbaleri na promociji su najavili visoke ambicije.

Najmlađi među zimskim pojačanjima iza juga Marakane je Vukašin Krstić, defanzivac rođen 2003. godine. Fudbaler koji je u Lutice Bogdana stigao iz Vojvodine priključio se godinu dana starijim saigračima koje sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević.

Kadete Crvene zvezde pojačali su i igrači rođeni 2002. godine Uroš Blagojević, levi bek koji je stigao iz Zemuna i Andrija Katić, doskorašnji golman Brodarca. Mihajlo Bajić, ofanzivac koji je pažnju na sebe skrenuo u dresu Čukaričkog, za razliku od vršnjaka, nastaviće da se dokazuje u redovima omladinaca, a konkurenciju među učenicima Nikole Puače je zaoštrio i Martin Novaković, nekadašnji vezni igrač večitog rivala rođen 2001. godine.

Nisu izostala pojačanja ni u Zvezdinoj filijali Grafičaru, pa su direktno iz crveno-belih redova na kaljenje otišli napadač Strahinja Krstevski rođen 1997. godine i Danilo Radonjić, tri godine mlađi vezni fudbaler Na promociji Radonjića sportski sektor omladinske škole otkrio je da će Zvezdin dres od leta zadužiti i njegov mlađi brat Mateja, supertalentovani igrač rođen 2005. godine.

Svi potpisnici ugovora obavezali su se na trogodišnju vernost klubu, a ove zime profesionalac je postao i crveno-beli omladinac Mihajlo Đorđević Aktivnostima tokom zime Crvena zvezda je pokazala sluh i za generacije koje dolaze, a imajući u vidu da je do nastavka rakmičenja u omladinskim i kadetskim ligama ostalo više od mesec dana moguće je da se do tad spisak crveno-belih profesionalaca dodatno produži.

SVE SE ZNA: Milionska PONUDA za Marina!