DOVELI PRESKUPO POJAČANJE: PSŽ “prevario“ UEFU!

Izgleda da će Tuhel dobiti ono što želi, ali za šest meseci mora da odluči, i kako Nemac razmišlja, Nejmar čija će prodaja spasiti Parižane.

Izgleda da će PSŽ dobiti željeno pojačanje. Prema informacijama italijanskih medija, Aurelio De Laurentis je otputovao na pregovore oko Brazilca Alana.

Pisali smo, moguće je da će PSŽ platiti manje, ali da će neka od firma iz Katara postati sponzor Napolija i da na ove prevare UEFA nema odgovor.

Tuhel zahteva da se dovede vezista, jer je Rabio zaleđen, preti da će ga vratiti u tim, pošto se povredio Verati.

Ali, šta će Parižani uraditi na leto?

Prodati Nejmara?

Teško, navodno, Tuhel ima mnogo bolji odnos sa njim nego sa Mbapeom, i ako se Nemac bude pitao, radije bi zadržao Brazilca.

I sam Nejmar nema toliku želju da ode, kaže da mu je ove sezone mnogo bolje, da mu trener leži, da se navikao na grad.

A Mbape?

On je juče rekao da se u fudbalu nikada ne zna i pokrenuo lavinu spekulacija.

Njega žele svi, ali kako se saznaje, samo dve opcije će razmatrati, jedna je Real Madrid, druga Juventus koji je već pričao sa njegovim roditeljima. Oni nude ono što je potrebno mladom igraču, mir, izostanak tenzije, manji pritisak jer je tu Ronaldo koji nosi ekipu, svlačionicu u kojoj nema podela, kažu da Mbapea to najviše nervira u Parizu.

Ali za taj posao Juventus će morati da proda nekoliko igrača, pre svih Dibalu, kao i da odustane od Iska koga Alegri silno želi.

Sve u svemu videćemo šta će učiniti klub, Al-Kelaifi tvrdi da će naći rešenje, ali većina medija smatra, da ako želi da izbegne eliminaciju iz Lige šampiona, PSŽ mora da proda jednu od dve glavne zvezde.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!