DRAMA: Mačvan sreo Dženkinsa posle pevanja „Vrati konju glavu”, evo šta se desilo!

Uvredljiva pesma navijača Zvezde odzvanjala je dugo u noć leta 2015. godine, mikrofona se latio i popularni Đenka i… pogrešio

Prilikom proslave titule crveno-belih na Malom Kalemegdanu, u vreme dok su nosili dresove Partizana i Crvene zvezde, Milan Mačvan i Čarls Dženkins našli su se u središtu pažnje navijača „večitih“.

Tako je Amerikanac, posle osvojene titule, u Pioniru pevao uvredljivu pesmu na račun reprezentativca Srbije – „Vrati konju glavu, Mačvane“. Posle toga, mnogi bi se uvredili, ali ne i Mačvan koji poštuje rivale, ali i ume da oprosti, što je odlika najvećih.

– Ja poštujem Crvenu zvezdu. Veći deo moje porodice i navija za crveno-bele. U tom trenutku Partizan je imao velike uspehe. Ja sam rastao u Vukovaru. U to vreme se igrao i fajnal-for. Tomašević, Drobnjak, ta ekipa, uticala je na moje neko navijačko opredeljenje. Ali Crvenu zvezdu apsolutno poštujem i nemam ništa protiv bilo koga, ni protiv Dženkinsa.

Zanimljivo, obojicu je put spojio u Milanu, kada su obojica obukli dresove Armanija. Kako je izgledalo njihovo „druženje“ i da li je Mačvan oprostio popularnom Đenki beogradske „grehove“ pogledajte u videu na početku teksta.

Prisetite se i kako je izgledalo kada je Dženkins otpevao uvredljivu pesmu za Mačvana:

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!