EKSKLUZIVNO: Hrvat dolazi u Zvezdu!

Na pomolu senzacionalan transfer.

Posle dolaska Komnena Andrića, prvog Srbina u istoriji Dinama, u redove višestrukog prvaka Hrvatske sa „Maksimira“, tvorac moćnih Zagrepčana Zdravko Mamić najavio je da bi uskoro i jedan fudbaler sa hrvatskih prostora mogao da pređe u srpskog šampiona Crvenu zvezdu.

Mamić je govorio o odnosima sa rukovodstvom kluba sa Marakane, kao i ovakvoj mogućnosti da se ostvari.

– Ne vidim nijedan razlog da se tako nešto ne realizuje. U suprotnom bi priznali da pobeđuje primitivizam. Znate, Zvezdan Terzić, aktuelni direktor Crvene zvezde, svojevremeno je od mene tražio mišljenje po pitanju angažovanja Dinamovog defanzivca Luisa Ibanjeza, pa je ovaj ostavio srce u Zvezdi. U isto vreme su se interesovali i za Samira, ali su na kraju odustali zbog pritiska navijača, jer je ovaj igrao za reprezentaciju Hrvatske – rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za „Alo“.

Tu se radi o Argentincu i Brazilcu?

– Ma videćete… Priča sa Andrićem će promeniti mnoge stvari u pozitivnom smislu. Verujem da će uskoro i Hrvat ponovo igrati u Zvezdinom dresu, pa čak i neko sa „Maksimira“. Moguće je tako nešto jer znam da Srbi vole i mene i Dinamo – u svom stilu kaže Mamić.

Da li Srbin u Dinamu treba nečega plaši?

– Taman posla. To su gluposti. U Zagrebu taj problem ne postoji. U Hrvatskoj pojam nacionalizam ne postoji. Te probleme prave isključivo hejteri. Komnen je na pripremama u Turskoj u Dinamu već dočekan kao član porodice, kao da je tu sto godina – istakao je Zdravko Mamić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!