ENGLESKA ČEKA: MEGA TRANSFER je SPREMAN!

Britanski „Telegraf“ ekskluzivno prenosi odluku „Plavaca“.

Eden Azar ima još godinu i po dana na ugovoru sa Čelsijem i sve se više piše i priča o njegovoj sudbini.

Poznato je da je madridski Real veoma zainteresovan za njegove usluge, ni sam Belgijanac nije krio da mu je dečački san da ponese dres „Los Blankosa“.

Ipak, Čelsi želi da ga zadrži, ali su svesni da to možda neće biti u mogućnosti da urade.

Azar je izjavio da će po završetku sezone doneti odluku da li ostaje ili odlazi, Sari mu je poručio da što pre donese odluku, kako bi klub na vreme krenuo da pravi planove u slučaju da reši da ide.

Angažovanje Kristijana Pulišića mnogi su videli kao pripremanje „Plavaca“ za život posle Azara, reprezentativac SAD je kupljen, ali će sezonu završiti u Borusiji Dortmund.

Tako su u upravi Čelsija napravili još jedan korak kada je potencijalni Azarov odlazak u pitanju, postavili su cenu za njegove usluge.

Naime, iako ima 28 godina i narednog leta će imati još samo godinu dana ugovor sa klubom, zainteresovane strane će u letnjem prelaznom roku belgijskog reprezentativca moći da dobiju ukoliko ponude 100 miliona funti (112 miliona evra) ili više.

Real želi Azara i Eriksena, kao zamene za Bejla i Modrića, pa je pitanje da li mogu da izdvoje pomenuti novac, kako je Totenhem istakao da Danca neće prodavati za manje od 250 miliona evra.

Na „Bernabeu“ se ipak nadaju da bi Mateo Kovačić mogao da im pomogne da odobrovlje „Plavce“ i smanje njihov zahtev za Azara, Hrvat je na pozajmici u Londonu iz Reala, ukoliko Sari odluči da ga zadrži, ostaće na „Stamford Bridžu“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!