FUDBALER ZVEZDE OTKRIO: ON sledeći STIŽE na “Marakanu“!

Crveno-beli u prvoj proveri savladali nemački Nordhauzen.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Antaliji, a u prvoj proveri izabranici Vladana Milojevića savladali su nemačkog niželigaša Nordhauzen (izveštaj pročitajte OVDE). Već u sredu srpski šampion sastaje se sa bečkom Austrijom (15), pa će trener Vladan Milojević imati priliku da se još više uveri u mogućnosti kandidata.

U prolećnom delu zvezdaška polaže od Nemanje Milunovića. Doskorašnji defanzivac BATE Borisova, posle nekoliko propalih pregovora, ove zime je ipak postao član crveno-bele porodice.

– Ima mnogo stvari oko mog dolaska u Zvezdu. Već nekoliko prelaznih rokova je bilo kontakata, a meni je supruga bila trudna sa drugim detetom. Nije bio dobar momenat za promenu sredine pogotovo jer smo se tamo navikli i sve nam je odgovaralo, tako da su te stvari mimo fudbala uticale na moje odluke. Sa time su bili upoznati i Mirkela i Terzić – objašnjava Milunović.

Zvezdin štoper ne krije želju da na Marakani vidi doskorašnjeg saigrača iz beloruskog šampiona Mirka Ivanića, na čijem dovođenju uprava srpskog šampiona uveliko radi.

– Tri godine sam bio sa Ivanićem u Borisovu i voleo bih da ponovo igramo zajedno. Čujemo se svaki drugi dan, videću se sa njim pošto je i BATE ovde na pripremama. Kad je dolazio iz Vojvodine u BATE, ja sam ga iz hotela u hotel preveo, tako da sam mu u šali rekao da će tako i sada biti. Daće Bog da bude tako – istakao je Nemanja Milunović.

BEN JE JASAN: Ne pada mi na pamet da idem iz ZVEZDE!