JANUARSKA TRANSFER BOMBA: Arsenal DOVODI Realovog NAJBITNIJEG igrača!?

Iznenađenje ili ne? Kada pogledamo statistiku, čini se da Emeri možda ima i pravo…

Veliko iznenađenje stiže sa ostrva, naime Arsenal želi da se pojača na golmanskoj poziciji.

Kako tvrdi više izvora, ponuda je upućena Realu, i to za Kejlora Navasa koji je rezerva i svim silama želi da napusti Madrid.

Čovek koji je bio standardan golman nekoliko sezona je brutalno pomeren u stranu kada je doveden Kurtoa, kako je sam rekao bilo mu je obećano da će dobiti šansu, ali to se nije desilo, jednostavno veliko ulaganje je trebalo opravdati. Tako je Navas završio na klupi, pričalo se o Romi, na kraju stigla je ponuda koju je oberučke prihvatio.

No, pita se Real.

Naime, Arsenal je uputio ponudu od 16 miliona evra što je realna cena za iskusnog Kostarikanca, koji je svojevremeno bio na sat vremena od Junajteda kada je propao dolazak De Hee u Madrid. Kod Zidana, Navas je bio standardan, heroj mnogih pobeda, i u Ligi šampiona, a spekulisalo se da je jedan od razloga za svađu Zidana sa Peresom bila i namera kluba da dovede zamenu za Kostarikanca.

Navas je drugi golman, ali Real ima Kika Kasilju za klupu, kupili su i Lunjina, Ukrajinac je na pozajmici u Leganjesu.

Pitanje je samo hoće li se Solari ove zime lišiti Kostarikanca, ali suma je solidna, mada nije jasna pobuda Arsenala. Oni su kupili Lena, imaju i Petra Čeha, da li to znači da legendarni Čeh odlazi, ostaje da vidimo. Doduše ni Leno se nije proslavio, Arsenal je primio 31 gol, mnogo više od rivala u borbi za Ligu šampuiona.

Transfer je izgleda blizu, Navas je na Instagramu objavio sliku navijača Reala sa porukom „Hvala vam na svemu“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!