JOŠ JEDNA BOMBA: Posle Muse u Partizan STIŽE još JEDAN!

Zatišje je dugo trajalo, Partizanova ofanziva na pojačanja tek treba da donese konkretne rezultate.

Nedeljama su navijači Partizana čekali na prvo pojačanje u tekućem prelaznom roku, a onda je danas konačno otkriveno i prvo ime koje će biti dodato na Mirkovićev spisak igrača kojima trenutno raspolaže.

To je Musa Nžije, krilni vezista norveškog Stabeka, čiji se dolazak u Beograd očekuje u sredu, kada bi trebalo da bude i zvanično promovisan u Humskoj.

Ali, izgleda da je to samo početak, vrlo brzo bi navijači Partizana trebalo da dočekaju još jednu dobru vest iz kluba po pitanju pojačanja.

Naime, “Novosti“ večeras prenose svoja saznanja da će u narednih par dana Partizan najverovatnije završiti još jedan važan posao. Navodi se da je u pitanju angažovanje još jednog stranca, čije se ime za sada drži “u strogoj tajnosti“, a ono što je za sada poznato – radi se o ofanzivnom vezisti.

Ukoliko se to i potvrdi, crno-beli bi stigli do brojke od sedam stranaca u ekipi, računajući i pomenutog Musu Nžija, ukoliko u međuvremenu neko od aktuelnih stranaca u timu (Enake, Valijente, Rikardo, Zakarić, Šćekić) ne ode iz Partizana.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!