JUVENTUSOV PAKLEN PLAN: Spremni da daju NAJBOLJEG za njih DVOJICU!

Neko mora da ode, izbor je Argentinac, u slučaju da italijanski šampion zgrabi šansu da dovede jednog od dvojice najtraženijih igrača…

Juventus će, ako se ukaže prilika morati da žrtvuje Paula Dibalu, za Kilijana Mbapea.

Naime, da bi skupili novac za najtalentovanijeg fudbalera sveta, moraće nekoga da prodaju, a Argentinac bi u slučaju dolaska Francuza bio prvi na listi, uz verovatno Aleksa Sandra i Kediru koji će ustupiti mesto Remziju.

Za „La Hoju“ su zainteresovana tri kluba, Siti, PSŽ i Bajern, Bavarci su najozbiljniji, već par godina prate Argentinca, nude i Džejmsa Rodrigeza kao deo sporazuma, ali Juventusu je potreban novac.

I to suma od najmanje 100 miliona evra. To je uslov da se sedne za pregovarački sto, Juventus ima jasan plan, bez Argentinca mogu, ali samo ako je u pitanju žrtva za igrača koji će više koristiti timu.

Sa druge strane, postoji i varijanta po kojoj bi, Dibala morao da bude prodat zbog Iska, jedinog igrača na kome insistira Alegri.

Andalužanin takođe vredi stotinak miliona, jasno, do leta će ostati u Realu, pominje se čak trampa dva kluba, ali realno, to je uvek teško ostvariti, Isko će imati ponude i iz Engleske, pa ćemo videti šta može da se desi.

U svakom slučaju, Dibala jeste na prodaju, ali samo ako se Juventusu ukaže šansa da dovedu Mbapea ili Iska.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!