KAKAV MAJSTOR: Jokić izveo potez sezone, publika ostala u šoku!

Jokić ispraćen povicima „MVP“, bivši centar Mege napravio rekord karijere, Bogdanović jedna od retkih svetlih tačaka kod Kingsa, Kokoškov pao preko granice u poslednjoj sekundi!

Nova gorka pilula za Oklahomu, poraz protiv još jednog objektivno mnogo slabijeg tima. Mislimo na Lejkerse bez Lebrona, uspeli su da posle produžetka odnesu pobedu sa gostovanja, Džejms je propustio i 12. meč zbog povrede.

Ali, Kajl Kuzma je ubacio 32 poena, Ivica Zubac, nekadašnji igrač Mege odigrao utakmicu karijere, 26 poena, Lejkersi su na 5-7 od kada je Lebron u ordinaciji. Oklahoma je izgubila iako je ubacila 21 trojku, rekord franšize, u velikoj su krizi, izgubili su 5 od poslednjh 6 mečeva.

Zanimljivost, Majkl Bisli nije mogao da uđe na teren, jer je zabunom obukao trening dres. Kod Oklahome je Vestbruk ubacio 26 poena, ali uz očajan šut 7 od 30, imao je 13 asistencija i 9 skokova.

Dva skoka su nedostajala Nikoli Jokiću za novi tripl-dabl, Denver je razbucao Čikago. bilo je +30 na kraju. Srbin je uz 18 poena imao 11 skokova i 8 asistencija, Marej je od 25 poena 22 postigao u trećoj četvrtini. Bilo je to dovoljno za slabe Bulse. Jokić nije ni igrao poslednju četvrtinu, ponovo je napravio nekoliko magičnih poteza, a uz povike „MVP“ ispraćen je na zaslužen odmor. Ako je verovati tabeli, Denver čeka još jedan lak meč, u subotu u Kolorado stiže očajni Klivlend

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!