KAKAVA IGRAČINA: Fudbaler Zvezde izenadio i Milojevića!

Mladi napadač Crvene zvezde potvrđuje da izrasta u gol mašinu.

Fudbaleri Crvene zvezde lagano privode kraju bazični deo priprema na Kipru. Uslovi za rad su sjajni, a stručni štab je igračima olakšao najteži deo priprema uvođenjem vežbi koje podrazumevaju rad sa loptom.

Mladi napadač Dejan Joveljić ima dosta iskustva kada su pripreme sa prvim timom u pitanju, a tvrdi da mu druženje sa starijim saigračima jako prija jer uživa da uči od njih.

„Ovo su mi već šeste ili sedme pripreme sa prvim timom. Volim da pričam i da provodim vreme sa starijim igračima, da učim od njih, da uzimam one dobre stvari, a loše da ispravljam. Trudiću se da i u budućnosti što više radim na sebi i na tom polju“, rekao je Joveljić za klupski sajt.

U jesenjem delu sezone Joveljić je uglavnom rešetao mreže u dresu omladinskog tima Crvene zvezde, ali je na dvanaest nastupa za prvi tim uspeo da postigne četiri gola.

Za momka rođenog u Bijeljini golovi su centar sveta, zbog toga im se jednako raduje bez obzira gde ih postiže.

„Tako je, radujem se svakom golu na treningu kao da sam ga postigao na utakmici. To je jedini pravi put za napredovanje i jedva čekam nastavak sezone da se svi zajedno radujemo novim pogocima. Imaćemo manje utakmica na proleće nego tokom jesenje polusezone. Spremićemo se najbolje što možemo za sve izazove, a ciljevi se znaju – dva pehara“, zaključio je Joveljić.

Crveno-beli ostaju u Pafosu do 23. januara, a u utorak ih očekuje prvi kontrolni meč protiv lokalnog drugoligaša Akritasa.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!