KONAČNO: Zvezda završava NAJJAČE pojačanje!

Hoće li crveno-beli uspeti da “završe“ crnogorskog reprezentativca ove zime?

Najavili su čelnici Crvene zvezde da će ovo biti nikad mirniji prelazni rok, ali istovremeno i da će ovog januara napraviti kostur ekipe za evropske kvalifikacije koje crveno-bele očekuju na leto. Kako sada stvari stoje, verovatno one za Ligu šampiona.

Klub su ovog januara napustili Nenad Krstičić i Miloš Degenek, ali su stigle zamene u vidu Miloša Vulića i Nemanje Milunovića. Takođe, Erik Jirka se vratio sa pozajmice is Spartaka, dok je na Marakanu stigao i Aleksa Vukanović.

A prema navodima Sportskog žurnala, mesta u timu Vladana Milojevića biće za još dva pojačanja – Mirka Ivanića i Milana Gajića!

Ivanić je pristao da obuče crveno-beli dres, ali Zvezdu koči visoko obeštećenje koje je BATE Borisov zakucao. Obeštećenje koje je nešto malo manje od milion i po evra.

Zvezda se nada da će Belorusi još spustiti cifru, jer ne žele da izdvajaju toliki novac za igrača kom u decembru ove godine ističe ugovor. Crveno-belima, dakle, ne “gori pod nogama“ i ukoliko Ivanić ne dođe sada nema sumnje da će na leto zadužiti Zvezdinu opremu.

Gajić je, s druge strane, odbio Partizan i čeka rasplet sa Zvezdom. A rasplet je eventualan odlazak Milana Rodića u slučaju dobre ponude.

Gajić u dresu mlade reprezentacije Srbije Foto: MN Press
To bi značilo da bi se Marko Gobeljić preselio levo, a onda bi u tom slučaju bilo više prostora za Gajića desno.

Zvezda je, u međuvremenu, otputovala na pripreme u Tursku. Trener Milojević je poveo m30 igrača, a među njima nije Brazilac Džonatan Kafu.

DELIJE NA NOGAMA: Zvezda SAOPŠTILA ovo!