LALATOVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Najvažniji igrač Radničkog ostaje!

Ivica Tončev reagovao čim je šef struke Nišlija kazao šta mu je prioritet ove zime…

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev ispunio je najveću želju trenera Nenada Lalatovića u ovom prelaznom roku. Sa Čaira će ove zime dosta i odlazaka i dolazaka, ali šef struke imao je samo jednu izričitu molbu za Tončeva i ona mu je uslišena – Nikola Drinčić ostaće još šest meseci u Nišu.

Iskusni vezista dogovorio se sa Radničkim oko nastavka saradnje, tako da Lalatović može da odahne…
„Meni je trenutno najvažnije da sastanak Tončeva i Drinčića bude uspešan i da Drinčić ostane ovde do kraja sezone. To je jedan od najboljih igrača lige koji nam je od izuzetne važnosti. Naše najveće pojačanje biće njegov ostanak u Nišu”, kazao je juče trener Nišlija, a evo već danas može da se opusti i prepusti radu sa svojim momcima.

Nikola Drinčić ima 34 godina i u bogatoj karijeri nosio je resove Partizana, Rada, Čukaričkog, te u inostranstvu moskovskog Spartaka, Krasnodara, Makabija iz Haife, Amkara…

Podsetimo, Radnički je pripreme počeo sa tri nova lica. Petar Petrović, rođen u Malmeu, stigao je iz Bromapojkarne, 20-godišnji Nikola Čumić iz Metalca, dok najzvučnije pojačanje predstavlja desni bek Marko Živković, nekada polaznik Partizanove škole fudbala, koji je kasnije igrao i za Vojvodinu, Suduvu i Dunajsku Stredu.

Ekipu su napustili Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!