MADRID U ČUDU: Murinjo MENJA pravac!

Jednostavno, ima previše repova, šta je sledeće?

Kako tvrde španski mediji, Murinjo se neće vratiti u Real.

Postoji veliki otpor u svlačionici koju predvodi Serhio Ramos, ali i gornjim ešalonima kluba, među direktorima koji tvrde da bi Murinjov odnos sa medijima i nasleđe koje je ostavio kada je odlazio posle tri sezone bili preveliki rizik.

Florentino Perez se pokolebao, želeo je da vrati Murinja i Karanku kao pomoćnike, ali sa druge strane i sam ima razloga da veruje da bi povratak Portugalca uneo dosta problema u ionako uzdrmani klub.

Prva meta ostaje Poketino, međutim Realu ne pada na pamet da plati 40 ili 50 miliona odštete za Argentinca. Realnija solucija je Alegri koji ih je odbio prošle godine, ali se sada nadaju da će prihvatiti novi izazov, a veruju i da će stvari biti olakšane činjenicom da Juve ima spremnu zamenu, Zinedina Zidana.

Kako se još otkriva, poznato je da će biti plaćena klauzula od 50 miliona za Militaoa, štopera Porta, čime će Ramos dobiti naslednika, a da je i dalje prva meta Azar, kao i da bi Mauro Ikardi mogao da stigne u klub i preuzme „devetku“ od Benzeme.

Iz kluba će sigurno otići Kejlor Navas, produžen mu je ugovor, ali on hoće negde da brani. Kiko Kasilja je otišao u Lids, a sa pozajmice će letos biti vraćen mladi Ukrajinac Lunjin koji će biti rezerva Kurtoi.

Ostaje da se reši pitanje Iska, mada ako dođe Alegri, on ne ide nigde, a videćemo šta će se desiti sa Marselom koji nije na nivou iz prošlih godina i deluje nezainteresovano…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!