MILOJEVIĆ IMA VELIKI PROBLEM: Protiv Partizana bez najvažnijih igrača!

Strateg Mege neće moći da računa ne nekoliko vrlo bitnih košarkaša.

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je potrebno da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Partizana odigra maksimalno agresivno u odbrani, bez velikih padova u igri.

„U subotu igramo protiv Partizana koji ima veoma kvalitetnu ekipu sa odličnim trenerom na klupi. Utakmica dolazi u veoma nezgodnom trenutku po nas imajući u vidu izostanke zbog povreda nekoliko izuzetno bitnih igrača, ali u kakvom god sastavu da izađemo, sigurno je da će ti igrači dati sve od sebe“, rekao je Milojević, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Mege sutra gostuju Partizanu u 17. kolu ABA lige. Posle 16 odigranih kola, Mega je na petom mestu sa devet pobeda i sedam poraza, dok Partizan ima trijumf više.

Trener Mega Bemaksa na tom meču neće moći da računa na Adama Mokoku i Kostju Mušidija, dok je nastup Andrije Marjanovića upitan.

„Pobeda protiv Mornara u prošlom kolu i način na koji smo došli do nje nam je puno značila na polju samopouzdanja. Biće izuzetno teško, ali na nama je da odigramo maksimalno agresivno u odbrani, bez velikih padova u igri kakve smo imali na nekim prethodnim mečevima, a za šta će to na kraju biti dovoljno, videćemo“, rekao je Milojević.

ŽESTOKO: Partizan opet KAŽNJEN!

Krilni igrač Mege Edin Atić rekao je da njegova ekipa mora da odigra borbeno protiv Partizana ako želi da dođe do pozitivnog ishoda.

„Očekuje nas jako težak meč, pogotovo zato što igramo pred njihovom publikom koja im je šesti igrač. Partizan je veoma kvalitetna ekipa sa jako dobrim strancima, imaju na svakoj poziciji minimum po dva dobra igrača. Sigurno je da će biti teško, ali na nama je da damo sve od sebe i uz maksimalni trud, zalaganje i borbenost kakvu mi najbolje znamo, verujem da možemo da dodjemo do pozitivnog ishoda“, rekao je Atić.

Utakmica se igra sutra od 19 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

STEFAN JANKOVIĆ POTPALJUJE VATRU: Hoću Zvezdu u četvrtfinalu!