MILOJEVIĆ OTKRIO: Ko dolazi, a ko odlazi!

Nije gotovo…

Crvena zvezda je bila prilično aktivna ove zime, iako se najavljivao miran prelazni rok. Ekipu su pojačali Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Erik Jirka, kao i Dejan Vidić koji je pslat na pozajmicu u Zemun. U suprotnom smeru su otišli Nenad Krstičić, Miloš Degenek, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Rašid Sumaila, Nikola Stojiljković, a Dejan Meleg je otišao na pozajmicu.

Ono što bi trebalo da usledi, jeste definitivan rastanak i sa Brazilcem Džonatanom Kafuom, a očekuju se i dolasci Milana Gajića i Mirka Ivanića.

Novinari su od trenera Vladana Milojevića pokušali danas da “iščačkaju“ neku dodatnu informaciju u vezi sa prelaznim rokom.

“Imamo odlične novajlije, uprava je u ovom prelaznom roku radila na najbolji mogući način. Sve ono što smo potencirali i želeli smo i ostvarili. Prelazni rok je u toku, uvek je nepredvidiv i veujem da će biti i dolazaka i odlazaka.

Jako sam zadovoljan pojačanjima, ali još je rano da kroz dve prijateljske utakmice javnost o njima donosi sud. Sigurno im nije lako, pripreme su uvek teške, ali zadovoljan sam kako rade“, istakao je Milojević.