NAPADAČ SE OGLASIO: Hoće li se VRATITI u Partizan!?

Razmišlja li Bata Mirković o njemu?

Ognjen Ožegović je letos pomalo i neočekivano “precrtan“ u Partizanu, mada je i dalje ugovorom vezan sa klubom iz Humske.

Jesen je proveo u ruskom Arsenalu iz Tule, tamo će igrati i na proleće kao pozajmljen igrač Partizana, a u razgovoru za “Telegraf“ je otkrio da je tokom letnjeg prelaznog roka doveden u nezavidnu poziciju.

“Prijala mi je promena, dobio sam slobodno da idem, rekli su mi da ne računaju na mene. S obzirom na to da je to bilo 1. avgusta, zadovoljan sam što sam našao klub, ostalo mi je bilo samo pet dana da nađem ekipu. Odlično su me prihvatili u Rusiji, saigrači u klubu, sada je sve u redu“, istakao je Ožegović.

Njegov ugovor sa Partizanom važi do leta 2020. godine, pa se postavlja pitanje šta će se dogoditi na leto, kada mu istekne pozajmica u Arsenalu, hoće li ponovo obući crno-beli dres, ili je već odigrao svoje u Partizanu…

“Voleo bih da ostanem u Rusiji, ali postoje i druge šanse i interesovanja, kao što su postojala i ove zime. Ja sam još igrač Partizana, imam godinu i po dana ugovora, na njima je sve, treba da se dogovorim sa njima oko obeštećenja, da vidim kakve su njihove želje, kakve moje, pa ćemo videti“, objašnjava Ožegović.

U svakom slučaju, Ožegović će ostati upamćen kao igrač koji je svojim golom za pobedu nad Jang bojsom (2:1) doneo Partizanu 13 godina čekano “evropsko proleće“ u prošloj sezoni.

Igre svojih drugova u Partizanu pomno prati, žali zbog Zvezdine ubedljive prednosti, ali veruje da će Mirkovićev tim na proleće osvojiti bar trofej u Kupu, kao što je to bio slučaj prošle godine.

ŠOK U HUMSKOJ: Partizan ostali bez najvećeg zimskog pojačanja!