Nazire se rasplet oko Borjana, u igri je ozbiljan novac!

Navijači i dalje sa nestrpljenjem čekaju rasplet po pitanju sudbine Milana Borjana. Nazire se rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

Zimska pauza u šampionatu traje do sredine februara, ali će superligaši „upaliti motore“ odmah nakon Božića.

U Crvenoj zvezdi su na angažovanju pojačanja radili u smiraj 2018. godine, pa sada ostaje da se rešavaju goruća pitanja vezana za „izlazne“ transfere.

Najbliži odlasku sa „Marakane“ trenutno su Vujadin Savić i Miloš Degenek, ali postoje najave da bi sredinu mogli da promene i imenjaci Borjan i Rodić.

Pisalo se da je Zvezda već krenula u potragu za golmanom koji bi delovao kao zamena ukoliko Borjan odluči da digne sidro šest meseci pre isteka ugovora, ali trenutno ne deluje realno da reprezentativac Kanade povuče takav potez.

Pregovori oko novog ugovora za Milana Borjana još uvek nisu počeli, očekuje se da se za sto sedne nakon što Milojević izvrši prozivku pred start zimskih priprema.

Crveno-beli su spremni da ponude Borjanu trogodišnji ugovor vredan 1.500.000 evra, što znači da bi iskusni golman dobio povišicu od 300.000 evra po sezoni jer trenutno zarađuje 200.000 evra godišnje.

Utisak je da Milan Borjan neće žuriti sa transferom, odnosno da će u Zvezdi ostati do kraja sezone, a da će tek na leto razmatrati opciju odlaska u inostranstvo.

Podrazumeva se da će sve zavisiti od toga da li će Borjan pristati da produži ugovor, jer u suprotnom Zvezda nema rezon da čeka leto i ostane bez ikakve zarade.

Šampiona Srbije do sada su napustili Nenad Krstičić (AEK Atina) i Nemanja Milić (BATE Borisov), ali tu ne treba stavljati tačku jer se očekuje da do početka prolećnog dela sezone još nekoliko igrača razduži opremu Crvene zvezde.

Kako sada stoje stvari, među njima neće biti Milan Borjan.