NEKA SE DESI ČUDO: Policija saopštila loše vesti o nestalom fudbaleru!

Engleski mediji prenose da su nadležni organi otkazali potragu za nestalim avionom, koji je prevozio argentiskog napadača u Kardif.

Čitav fudbalski svet je potrešen, avion koji je prevozio argentinskog napadača Emilijana Salu iz Nanta u Kardif, nestao je iznad Lamanša u ponedeljak.

Odmah su engleske i francuske vlasti krenule u potragu za nestalom letelicom, nije bilo nikakvih tragova i danas je policija odlučila da obustavi potragu za Emilijanom Salom i pilotom aviona Dejvidom Ajbotsonom.

Objavljeno je da je potraga otkazana, iz policije tvrde da su šanse za preživljavanje izuzetno slabe.

Juče su se pojavile informacije o četiri moguća scenarija koje je policija razvila o tome šta je moglo da se desi sa Salom i pilotom Ajbotsonom.

Postoji nada da su uspeli da se ukrcaju na čamac za spasavanje, pojavile su se i informacije da su pronađeni nekakvi nedefinisani predmeti kako plutaju u vodi pokraj obale, ali nije dokazana do su u pitanju bili delovi aviona.

U potrazi je pokriveno preko 1700 kvadratnih milja, najveći deo pretraženog područja je pregledavan u više navrata, kako iz vazduha tako i sa kopna i sa vode, pregledali su i satelitske snimke, tražili signal sa mobilnih telefona, ali nadležni organi nisu uspeli da pronađu nikakav trag kako aviona, tako ni Sale i pilota ove letelice.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!