NEMA DILEME VIŠE: Nejmar se VRAĆA u Španiju!

Sada više nema dileme, Brazilac ide do kraja da ostvari šta je naumio.

Praktično od kako je stigao u Pari Sen Žermen, Nejmara sele odatle u gotovo svakom prelaznom roku.

Da to nije slučajno potvrdili su brojni postupci Brazilca koji smatra da nema tretman kakav zaslužuje u „Gradu svetlosti“ iako je dozvoljeno sve.

Naravno, gde su najskuplji i najbolji fudbaleri sveta tu se uvek pojavi Real Madrid, „Kraljevski klub“ ne haje za njegovu prošlost u Barseloni, ali upravo bi „Katalonci“ mogli da umešaju prste u čitavu priču.

Novinar Mundo Deportiva Fransesk Agilar tvrdi da je dobio informaciju sa tri različite strane (Pariz, Doha i Barselona) od ljudi sa integritetom da će Brazilac učiniti sve da se narednog leta vrati u Barselonu.

Iako se neki pribojavaju kako bi Nejmar bio dočekan na Kamp Nou nakon što je njegov odlazak iz Barse ostavio gorak ukus u ustima, uprava kluba iz Katalonije smatra da će svojim dobrim igrama uspeti da pridobije navijače na svoju stranu.

Barselona za sada nije načinila konkretne korake kada su u pitanju pregovori sa Pari Sen Žermenom, međutim svima je jasno da prvak Španije ne posluje u tom maniru, već da ide prvo na samog fudbalera.

„Sveci“ su u teškoj situaciji nakon što je UEFA poslala upozorenje zbog nepoštovanja FFP-a, moraće da „žrtvuju“ Nejmara ili Kilijana Mbapea.

Francuz teško da će mrdnuti iz Pariza…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!