NEMA MILOSTI: UEFA NAPADA i NJIH!

Sila Boga ne moli.

Od dolaska bogatih šeika iz Ujedinjenih arapskih emirata u Mančester siti, engleski klub je potrošio ogroman novac na kupovinu igrača.

Nije da im se nije isplatilo, uspeli su da osvoje praktično sve trofeje u Engleskoj, ali je najveći san i dalje nedosanjan – Liga šampiona.

Sada im je UEFA ispostavila račun pošto evropska kuća fudbala traži od „Građana“ da objasne prihod od 60 miliona funti, navodno na osnovu sponzorstva.

Nemački Špigl je objavio poverljiva dokumenta među kojima se našao i mejl koji potvrđuje da je celu sumu uplatila Abu Dabi Junajted Grupa koja je i vlasnik kluba.

„Građani“ su odbili da sarađuju sa svitom iz Niona jer ne priznaju validnost dokaza zbog toga što su oni pronađeni tako što su hakovani.

Vlasnik Mansur bin Zajed je ranije isticao kako nema nameru da se pravda UEFA, te da će ako treba angažovati stotinu najboljih svetskih advokata i čitavu stvar razvlačiti po sudovima dvadeset godina.

Iz Niona su poručili da postoji mogućnost da izbace klub iz Mančestera iz Lige šampiona zbog nepoštovanja FFP-a, ali takav scenario je teško zamisliti.

Izgleda da sila Boga zaista ne moli…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!