NEVEROVATNO: Jokanović NIJE poželjan KOD njih!?

Srpski menadžer nije želeo da prihvati uslove koje su mu ponudili čelnici bivšeg šampiona Evrope.

Pregovori čelnika Notingem Foresta i Slaviše Jokanovića završili su u ćorsokaku i doveli do okretanja bivšeg šampiona Evrope drugoj opciji.

Čovek koji se u prethodnim sezonama profilisao kao stručnjak za plasman u Premijer ligu nije želeo da prihvati „ucenu“ čelnika Notingem Foresta.

Novinari upućeni u tok pregovora dve strane prenose da su čelnici Notingema insistirali na unošenju nekoliko klauzula u ugovor sa Jokanovićem, a bivši strateg Fulama takvu ponudu nije želeo da prihvati.

Zbog toga su se u Notinhemu odmah okrenuli sledećoj opciji i ekspresno završili posao. Novi menadžer devetoplasirane ekipe engleskog Čempionšipa postaće Martin O’Nil, bivši selektor Republike Irske i trener nekoliko premijerligaša.

O’Nil je klupska legenda Notinhem Foresta. Dres bivšeg šampiona Evrope nosio je deset godina i bio deo generacije koja je dva puta osvojila Kup šampiona!

Poslednji angažman Martin O’Nil je imao u FS Republike Irske, ali je kormilo ostrvske selekcije napustio krajem novembra prošle godine zbog loših rezultata u Ligi nacija.

Najveće trenerske uspehe Martin O’Nil je imao sa Seltikom koji je vodio do tri titule, tri kupa, jednog Liga kupa i drugog mesta u UEFA kupu 2003. godine.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!