NEVEROVATNO: Juče je viđena najveća pljačka u istoriji rukometa!?

Reprezentacija Hrvatske sinoć je ostala bez plasmana u polufinale Svetskog prvenstva, ali konačan ishod je ostao u senci problematične odluke arbitara.

Nemačka je slavila sa 22:21, a ono zbog čega su Hrvati besni jeste nepostojeće probijanje koje je dosuđeno njihovom igraču na oko minut i po pre kraja, što su domaćini znali da iskoriste i na kraju ostvare važnu pobedu.

Brojne reakcije iz reprezentacije Hrvatske, kao i njihovih navijača usledile su posle meča, sve nas je to podsetilo na onu našu fudbalsku muku koju nam je letos na Svetskom prvenstvu priredio nemački sudija Feliks Brih zbog nedosuđenog penala nad Aleksandrom Mitrovićem protiv Švajcarske.

„Ovo je bila pljačka Hrvatske koju je video celi svet! Ove sudije treba strpati u zatvor. Ovo nije prvi put. Nama su Danci oduzeli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. godine i to treba javno reći. Ne može se dozvoliti da amateri sude ovakve utakmice i odlučuju o našim sudbinama“, poručio je selektor Hrvatske Lino Červar, a prenosi “Index“.

Sportski direktor njihovog nacionalnog tima Igor Vori poručio je da je ovo sramota za sport i veoma loša reklama za rukomet, a potom je otkrio i još jedan zanimljiv detalj u prilog ovome.

“Ako mi nakon utakmice dođe Silvio Heinveter, golman Nemaca, i kaže oprosti, onda je valjda sve samo po sebi rečeno“, poručio je Vori.

Posle ovakvog epiloga, iz Grupe I su se u polufinale plasirale selekcije Francuske i Nemačke.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!