NEVEROVATNO: Kardif sankcionisan zbog Sale!

Premijer liga objavila da neće produžavati rok posle 31. januara

Kardif Siti će morati da do 31. januara angažuje novog igrača, bez obzira na to da li će biti pronađen Emanuel Sala, argentinski fudbaler koji je nestao leteći avionom ka svom novom klubu.

Kako prenose engleski mediji, neće biti produžetka vremena za transfere za Kardif posle 31. januara.

Spasioci već tri dana traže nestali avion sa aregentinskim napadačem i pilotom Davidom Ibotsonom, posle avionske nesreće iznad kanala La manš.

Podsetimo, nedavno je glavnokomandujući spasilačke ekipe Dejvid Barker saopštio je da je završena potraga za nestalim fudbalerom, kome se gubi svaki trag od ponedeljka uveče, kada je avion koji ga je prevozio nestao iznad Lamanša.

OGLASILA SE SESTRA EMILIJANA SALE: Znam da je živ!

Međutim, sestra argentinskog fudbalera se ne miri sa završetkom potrage. Kako prenosi Miror, Salina sestra Romina doputovala je u Kardif kako bi se obratila medijima molbom da se od potrage ne odustaje.

– Razumemo sve iznete činjenice i cenimo napore koji su uloženi. Želimo da se zahvalimo klubovima, Kardifu i Nantu, kao i svima koji su tražili Emilijana, ali, moja poruka je „Molim vas, molim vas, molim vas, ne prekidajte potragu. Za mene, oni su još uvek živi – rekla je ona i potom dodala:

Teško mi je da iskažem sve što osećam u ovom momentu. Duboko u srcu osećam da je Emilijano, koji je veliki borac, živ! Znam da su Emolijano i Pilot negde u sredini kanala! Nećemo odustati!