NEVEROVATNO: Šokantni porazi „večitih“ !

Neuspešan vikend za beogradske klubove.

Vaterpolisti večitih rivala doživeli su poraze u okviru 11. kola regionalne Triglav lige. Crvena zvezda nije uspela da slavi u Herceg Novom protiv Jadrana, dok je od Partizana na Banjici bolji bio Šabac.

Crveno-beli su od Jadrana poraženi rezultatom 10:7, a pitanje pobednika je bilo rešeno već na startu kada su Crnogorci poveli 4:0. Do kraja meča je tim iz Herceg Novog samo održavao prednost i meč rutinski priveo kraju. Najefikasniji u Crvenoj zvezdi je bio Vasić sa tri gola, a u pobedničkoj ekipi je jedan više dao Averka.

Ekipa Šapca je u gostima savladala crno-bele rezultatom 7:6, iako je Partizan u većem delu meča bio u prednosti. Početkom druge četvrtine je Parni valjak imao i dva gola viška, a poslednje vođstvo su domaćini imali krajem treće deonice kada je bilo 5:4. Ipak, Šapčani su sjajno odigrali u završnici i zasluženo su slavili. Najefikasniji u poraženom sastavu je bio Kasum sa tri gola, a dva je u pobedničkoj ekipi postigao Velikić.

vCrvena zvezda se posle 11 kola nalazi na sedmoj poziciji na tabeli regionalne lige sa 11 bodova, dok je Partizan na pretposlednjem mestu sa 5.

PROPUSTILI ŠANSU: Crno-beli sve bliži tituli!