NIJE RIKARDO: Partizan OSTAJE bez najbitnijeg IGRAČA!

Crno-beli će na kraju sezone najverovatnije ostati bez Danila Pantića.

Drugu sezonu za redom Danilo Pantić (22) nastupa za Partizan kao pozajmljen igrač Čelsija, s tim što je prošlog leta parafirao produžetak ugovora sa londonskim „Plavcima“.

U tom momentu znalo se da ga je Čelsi obavezao na vernost do leta 2021. godine, a novinari koji prate pripreme Partizana u Antaliji preneli su danas informaciju vezanu za visinu otkupne klauzule.

Tako portal „Mondo“ piše da se Partizan suočava sa „nemogućom misijom“ kada je Danilo Pantić u pitanju, jer crno-beli u datom momentu nemaju novac koji Čelsi traži slovom ugovora.

Otkupna klauzula u novom ugovoru Danila Pantića iznosi 3.000.000 evra i to je nešto što crno-beli sigurno ne mogu da priušte sebi u trenutnim okolnostima.

Da li će Čelsi do leta pristati na pregovore i smanjivanje pomenute cifre ostaje da se vidi, ali ako se javi klub koji može da plati sumu iz otkupne klauzule onda za Partizan nema nikakve nade.

Danilo Pantić je u drugom mandatu u Humskoj sakupio 74 nastupa i postigao 10 golova, a kada se saberu i utakmice iz prvog mandata u Partizanu dolazimo do brojke od 98 mečeva u crno-belom dresu.

TO JE TO: Partizan OSTAO bez najboljeg igrača!