NIŠTA OD PARTIZANA: Defanzivac POTPISUJE za Zvezdu!

Čeka se samo prodaja Milana Rodića

Crvena zvezda i dalje pokušava da na Marakanu dovede kapitena mlade reprezentacije Srbije Milana Gajića, prenosi Sportski Žurnal u današnjem izdanju.

Ne bi bilo iznenađenje da 23- godišnji desni bek stigne na Marakanu, iako transfer nije ušao u završnu fazu. Uodgovorni iz Ljutice Bogdana ponovo ozbiljno razmišljaju o angažovanju fudbalera Bordoa.

Najveću prepreku predstavlja ugovor Milana Gajića sa francuskim prvoligašem koji važi do 2020. godine On već duže vreme nije u prvom planu u Bordou, gotovo je izvesno da će do kraja zimskog prelaznog roka napustiti redove Žirondinaca. Postojalo je interesovanje Partizana, sada se ponovo priča o Crvenoj zvezdi, aktuelan je odlazak u Holandiju.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima dva desna beka. Međutim, tokom prolećne sezone Filip Stojković će biti korišćen i na poziciji štopera i zato se otvara mogućnost za Gajićev dolazak.
„U ovom trenutku deluje da da bi se gomilao igrački kadar, ali dugoročno posmatrano potez bi imao opravdanje. Razlog više za Gajićevo angažovanje je sve izvesnija prodaja Milana Rodića i potreba da zbog toga Marko Gobeljić na proleće više vremena provede kao levi bek. U konkurenciji su Aleksa Terzić i Stefan Hajidn, ali će u najtežim utakmicama prednost imati univerzalac i jedan od najpouzdanijih fudbalera stručnog štaba“, piše Sportski Žurnal.

Gajić je već četiri godine član Bordoa. U početku je imao zavidnu minutažu, ali došlo je vreme da pronađe klub koji će mu pomoći da rehabilituje karijeru.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!