NOVA PROMENA: Crnogorac menja Prijovića!

PAOK rešio pitanje napadača

PAOK je iznenada ostao bez Aleksandra Prijovića i doživeo ozbiljan udarac njegovim odlaskom, ali čelnici kluba su zasukali rukave da adekvatno zamene srpskog golgetera.

Mnogo imena se prethodnih dana pominjalo kao moguće zamene za Prijovića u Solunu, a izgleda da je naslednik pronađen. To nisu ni Markus Berg, ni Fakundo Fereira, ni Klaudiu Kešeru, ni Nemanja Nikolić…

Prijovića će zameniti brazilski napadač Leonardo Bonatini iz Vulverhemtpona!

Mediji širom Evrope javljaju da je dogovor postignut i da se Bonatini seli u Solun na pozajmicu do kraja sezone s pravom otkupa ugovora.

Bonatini ima 24 godine i u Vulverhemtpon je došao leta 2017. godine iz saudijskog Al Hilala. Prošle sezone u Čempionšipu je odigrao 43 utakmica i postigao 12 golova, ali je izgubio mesto u timu po ulasku Vukova u Premijer ligu. Došla su atraktivnija i zvučnija pojačanja u napad, pa je Bonatini odigrao samo sedam premijerligaških duela, ulazeći sa klupe za rezerve. Poslednji put još u novemeru. Bilo je jasno da je rastanak neminovan… Sledeća destinacija mu je PAOK.

A solunski crno-beli bi mogli da dobiju još jedno zvučno pojačanje. Osim što su tražili zamenu za Prijovića, u potrazi su i za zamenom za teško povređenog švedskog vezistu Pontus Vernbloma koji je završio sezonu. U fokus grčkog kluba je došao crnogorski vezista Nikola Vukčević.

Popularni Điđo je prošlog leta došao u Levante iz Brage kao najskuplji igrač španskog kluba u istoriji. Platili su ga 9.000.000 evra, ali nisu dobili ono što su tražili. Vukčević se nije uklopio u novu sredinu i upisao je samo četiri meča u španskoj Primeri. PAOK se nada da bi mogao da ga pozajmi sa opcijom otkupa, ali je problem što Španci traže previše novca za pozajmicu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!