ODLAZI I ON: Stigla BASNOSLOVNA ponuda za Marina!

Fantastična finansijska ponuda stigla je na adresu Zvezdinog veziste Marka Marina iz Azije.

Momak koji je za samo nekoliko meseci ušao u srca navijača Crvene zvezde zahvaljujući fantastičnim igrama, dobio je ponudu koja se ne odbija, piše „Žurnal“.

Na adresu Marka Marina (29) stigla je ponuda neimenovanog kluba iz Katara, a finansijski detalji nisu obelodanjeni iako je jasno da bi mnogi oberučke prigrabili takav „paket“.

Navijači Crvene zvezde ipak ne moraju da brinu, Marin je već doneo odluku i poručio da do kraja sezone ne namerava da menja sredinu!

Bivši fudbaler Menhengladbaha, Verdera, Sevilje, Fiorentine, Anderlehta, Trabzona i Olimpijakosa želi da završi misiju u Crvenoj zvezdi, a to podrazumeva osvajanje trofeja i igranje u sledećim evropskim kvalifikacijama.

Jasno je da Marinov odlazak možemo očekivati na kraju letnjeg prelaznog roka jer će u tom trenutku imati još godinu dana ugovora u Zvezdi i šansu da u smiraj karijere napravi još jedan unosan angažman.

Marko Marin je prošlog leta ostvario dečački san i zaigrao za bivšeg šampiona Evrope iz Beograda, a Crvena zvezda je za njegov transfer iz Olimpijakosa platila 700.000 evra.

BOMBA: Zvezdi opet Radonjic!