ODLUČENO: Barsa NAŠLA napadača!

Nema više dileme, dogovor postignut jedino šokantni transfer može da spreči dolazak nove akvizicije. Što se tiče spornog meča sa Levanteom u Kupu Kralja, čini se da Katalonci imaju argument protiv eliminacije za zelenim stolom…

Barselona je postigla dogovor, čeka se samo ozvaničenje, naime probaće još jednom da ubede Moratu da promeni smer i završi u Kataloniji umesto na „Vanda Metropolitano“, ali kako pišu katalonski mediji od toga nema ništa.

Naime, biće aktiviran dogovor sa Galaksijem, Karlos Vela stiže na „Kamp Nou“.

Valverde je dao zeleno svetlo, iskusni Meksikanac može da igra po boku, ali i kao „lažna“ devetka, do kraja sezone ostaće u Barsi. Amerikance će obeštetiti sa nekoliko miliona, a ukoliko napravi nešto specijalno, Veli će biti ponuđen ugovor od strane Blaugrane.

Tako je najverovatnije rešena potraga za napadačem, Vela ispunjava sve uslove, igrao je u Španiji, nikakva mu adaptacija ne treba, ima mnogo iskustva, spreman je da bude džoker i ne košta mnogo.

Što se tiče slučaja „Ćumi“ odnosno moguće eliminacije Barselone iz kupa, sve je još u magli. Ne može se povlačiti paralela sa slučajem Čerišev kada je zbog igranja Rusa koji je iz Viljareala doneo suspenziju Real eliminisan i pored toga što je prošao dalje. Tada je Kadiz podneo žalbu u predviđenih 48 sati, sada se Levante oglasio kasnije i to tek posle novinskih napisa.

Uz to, Čerišev je bio član prvog tima Reala, dok je mladi fudbaler Barse doveden iz filijale samo za ovaj meč i on nema suspenziju u kupu i u prvom timu, već u trećeligaškoj filijali.

Zbog toga, iako je Levante podneo tužbu, u Barseloni se nadaju da neće za zelenim stolom biti izbačeni iz Kupa Kralja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!