ODLUČENO: Zna se KADA se on VRAĆA!

Ne žele da ga ubace rovitog u vatru.

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti Marko Grujić jesenas je doživeo povredu zgloba, a nemački klub je saopštio da srpski reprezentativac ipak neće biti spreman za otvaranje drugog dela sezone.

Visoki vezista je u prvom delu sezone imao dve povrede, ali je između njih bio jedan od najboljih igrača tima iz Berlina. Nemački mediji i stručnjaci su izjavljivali da je Grujić ključni igrač Herte i bili su oduševljeni njegovim napretkom. Međutim, usledio je problem sa skočnim zglobom koji ga je odvojio od terena do kraja polusezone.

Koliko Grujić znači ekipi Herte vidi se po rezultatima, jer berlinska Stara dama nije doživela nijedan poraz kada je Srbin bio na terenu. Ipak, bez obzira na to u klubu ne žele da rizikuju i da bivšeg fudbalera Crvene zvezde ubace u vatru pre nego što se potpuno oporavi. Trener Herte Pal Dardai se nadao da će na Grujića moći da računa od starta drugog dela sezone i meča sa Nirnbergom koji je na programu za šest dana, ali to neće biti slučaj.

– Moramo da budemo oprezni, Marko je imao dve povrede ove jeseni. Ne smemo da pogrešimo i prerano ga bacimo u vatru. Najranije ga možete očekivati u timu za duel protiv Šalkea – rekao je Dardai.

Međutim, prema procenama lekarskog tima Herte, Grujić će verovatno preskočiti i duel sa Šalkeom, pa će se na raspolaganje stručnom štabu staviti od meča sa Volfsburgom 2. februara.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!