Palo pomirenje! Krstajić vraća bitnog igrača u reprezentaciju!?

Srbija će u kvalifikacije za Prvenstvo Evrope krenuti sa Lukom Milivojevićem u timu! Ovakav, pomirljivi rasplet, najavljuje u današnjem izdanju Sportski Žurnal pozivajući se na reči selektora Krstajića i predsednika FSS Slaviše Kokeze.

Nedavno je kormilar Orlova istakao da je spreman da pruži ruku jednom od najboljih srpskih vezista i da ga vrati tamo gde po igračkim kvalitetima pripada – u jato Orlova. Kapiten Kristal Palasa prognan je iz A selekcije Srbije posle Mundijala u Rusiji i reči da je selektor Krstajić morao da donese bolje i racionalnije odluke tokom duela sa Švajcarskom.

Kasnije je Milivojević optužen za spremanje puča, nije izostala ni njegova reakcija. To ste imali prilike da pročitate i na stranicama MOZZART Sporta, ali izgleda da je došlo vreme za pomirenje.

Tim pre što je Luka Milivojević u prošlom ciklusu pokazao da je možda i najuticajniji vezni fudbaler reprezentacije Srbije, nego ko nas je doveo do Mundijala u Rusiji. Rođeni Kragujevčanin bi trebalo da dobije poziv već za prijateljski meč protiv Nemačke.
„Naravno da nijedan igrač ne može da uslovljava i sebe stavlja ispred reprezentacije, ali Luka Milivojević nije nikoga uslovljavao, niti tražio bilo kakve povlastice za sebe. Ja nisam selektor i ne znam kojih 11 igrača treba da istrči na teren, ali siguran sam da Luka Milivojević treba da bude na spisku među 23 reprezentativaca Srbije“, poručio je Slaviša Kokeza u nedavnom intervju za Sportski Žurnal.

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za Prvenstvo Evrope počinje 25. marta u Portugalu. Pet dana ranije igra sa Nemačkom u Bremenu… Videćemo hoće li doći do velikog povrtatka Luke Milivojevića. Za sve bi bilo dobro da se tako nešto desi.