PENZIJA: Pero Antić ODBIO Evroligaša!

Bivši košarkaš Crvene zvezde rešio je da „okači patike o klin“.

Makedonski košarkaš Pero Antić je rešio da u svojoj 36. godini okonča košarkašku karijeru.

On je u intervjuu za makedonski radio „Antena 5“ otkrio da je pre par sedmica ima ponudu Olimpije Milano, ali da je odlučio da je odbije, jer kako kaže, „misli su mu usmerene na drugo mesto“.

Antić je tako najavio da će se na leto zvanično oprostiti od profesionalnog igranja košarke i to spektulanim mečom koji planira da organizuje u Skoplju.

Bivši košarkaš Crvene zvezde je potvrdio da će se na njegovom oproštaju pojaviti zvezda Dalasa Maveriksa Luka Dončić i centar Boston Seltiksa Al Horford, sa kojim je sarađivao u Atlanta Hoksima.

Najpoznatiji makedonski košarkaš je karijeru počeo u Rabotničkom, bilo je priče da bi ove sezone mogao ponovo da zaigra za tu ekipu, ali izgleda da do toga neće doći

Igrao je potom za Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Fenerbahče i Atlanta Hokse u NBA ligi, za koje je upisao 135 nastupa u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu.

Osvojio je tri titule u Evroligi, po dve u Grčkoj i Turskoj, a minule sezone je sa Crvenom zvezdom bio i šampion Srbije.

Osim pomenutih klubova, u kojima je ostavio najveći trag, branio je i boje AEK-a, Lukoila, Lokomotive Kubanj i Spartaka iz Sankt Petersburga.

IZNENAĐENJE: Mitrović ima NOVOG trenera!