POBEDIO SVE: Najtraženiji igrač STIŽE u Čelzi!

Ekipa Čelsija je po navodima engleske štampe uspela da pobedi Liverpul u nameri da dovede krilnog igrača.

Šta je još potrebno Maurisiju Sariju da bi uspeo da parira vodećima?

Mnogi smatraju da je to klasičan napadač svetske klase koji će postići makar 20-25 golova u Premijer ligi, ali nije to pozicija za kojom traga italijanski stručnjak.

On neće tokom januarskog prelaznog roka vratiti Tamija Abrahama ili Mišija Bačuajia iako je Žiru povređen, a pojačanja će za naredni period tražiti na krilnim pozicijama i štoperu.

Današnji „Express“ prenosi da je Kristijan Pulišić jednom nogom već u Čelsiju i da je klub sa „Stamford bridža“ pobedio Liverpul u nameri da dovede ovog momka iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ovaj 20-godišnji fudbaler je na meti i Mančester junajteda, Arsenala i Liverpula, ali su najviše interesovanja do sad pokazali upravo Liverpul i Čelsi.

Nekadašnji napadač Fulama, Kardifa i Prestona, Amerikanac Edi Džonson, objavio je na društvenim mrežama fotografiju Kristijana Pulišića koji je pola u dresu Dortmunda, a druga polovina je u dresu Čelsija. Uz to je napisao:

„Jedva čekam da te vidim da igraš sa Azarom“, napisao je on.

U međuvremenu je transfer i potvrđen od strane Borusije.

On će narednih 6 meseci provesti kao pozajmljen igrač Borusije Dortmund, kako stoji u saopštenju Borusije.

Cena transfera je paprena, 70 miliona evra.

Čelsi traga i za štoperom, David Luiz nije daleko od odlaska, a kao zamena za njega se sve češće pominje Mats Humels o kome je bilo reči pre par dana.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!