POPUNJAVA MESTO: Stiže BOMBA iz Nemačke!

Totenhem odavno nije kupio igrača, da li će se ti uskoro promeniti?

Ekipa Totenhema nije angažovala nijedno pojačanje minulog leta, zadržali su tim iz minule sezone, ali kako stoje stvari uskoro će morati da krenu u šoping.

Hari Kejn se povredio, zamena bi mogla da mu stigne iz Španije, dok se sve češće pominje da Kristijan Eriksen igra poslednju sezonu u Severnom Londonu.

Danac je velika želja madridskog Reala, koji će narednog leta pokušati da dovede nekoliko velikih pojačanja, predsednik Sparsa Danijel Levi navodno traži 250 miliona za svog plejmejkera, ali je jasno da će Sparsi morati da pristanu na mnogo manje, ukoliko Eriksen izrazi želju da ide.

Musa Dembele je otišao u Kinu, pa je sve jasnije da će uskoro morati da kupuju igrače, a osim napadača iz Primere, zainteresovani su i za vezistu iz nemačke Bundeslige.

Naime, na radaru kluba našao se fudbaler Borusije Menhengladbah Jonas Hofman.

Bivši fudbaler Dortmunda je u Menhengladbahu od 2016. godine, ove sezone igra jako dobro, već je upisao pet golova i četiri asistencije za Gladbah na 13 nastupa u Bundesligi.

Ima ugovor sa klubom do leta 2020. godine, Borusija želi da produži saradnju sa 26-godišnjim Nemcem, ali nema sumnje da bi Totenhem mogao da mu ponudi daleko bolju platu, spekuliše se čak četiri puta veću od one koju trenutno ima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!