POTVRDIO: Zvezda je KRIVA za OVO!

Rukometaši Srbije trenutno na SP u Nemačkoj.

Rukometna reprezentacija Srbije trenutno učestvuje na Svetskom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj i Danskoj, a selektor Orlova, Nenad Peruničić pričao je o nekim drugim temama, nevezanim za planetarni šampionat. Legenda srpskog rukomera prisetila se i teših trenutaka u Crvenoj zvezdi za koju je igrao i u kojoj je trener.

Mogao je da ostane u Nemačkoj, ali se ipak odlučio za povratak u Srbiju…

– Probleme Zvezde shvatio sam lično jer mi je taj klub dao sve. Na meni su zaradili sadašnjih 400.000 evra od transfera, a još toliko sam doneo za devet godina, koliko sam u klubu. Uzimao sam novac iz kuće da krpim rupe u Zvezdi i napravio porodičan problem. Od stresa sam se razboleo i bio u bolnici. Pio sam i lekove za smirenje – rekao je za Informer Peruničić i nastavio u istom stilu.

– Degutantno mi je više da kaljam obraz i trošim kredite, i da molim razne ljude da uplate novac na moje ime i prezime. Neko i hoće da pomogne, ali ne možeš da ne dosadiš kad stalno tražiš. Nekad više od polovine budžera donosim sam. Sadašnjih 18 igrača koštaju klub 3.350 evra mesečno, što je ispod nivoa amaterizma.

Prisetio se popularni Terminator i igračkih dana.

– Po 15 dana posle derbija nisam pričao sa rođenim bratom Predragom koji je partizanovac. I kada sam igrao za reprezentaciju, sa klupskim drugovima iz suprotnog tima nisam se družio niti sam ćaskao sa njima.

Takođe je priznao da nije uživo pratio fudbalere u Ligi šampiona.

– Nisam bio na stadionu. Iznervirao sam se jer neki koji su bili na „Marakani“ kada je bilo po četiri hiljade navijača nisu uspeli da dođu do karata, a pozeri koji idu samo na Ligu šampiona, jesu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!