PREDSTAVILI NAPADAČA: Pričalo se i o Partizanu!?

Vukanović kompletirao trojku iz Napretka, odgovor i sportskog direktora Ilievu…

Crvena zvezda je predstavila najnovije pojačanje u ovom prelaznom roku – najbolji strelac jesenjeg dela sezone Aleksa Vukanović potpisao je danas i zvanično trogodišnji ugovor i najavio velike ambicije.

„Velika mi je čast što sam deo ove ekipe. Želja mi je bila da dođem ovde, pored svih ostalih klubova, kada sam dobio poziv Zvezde, nisam mogao da odbijem. Sve što sam odradio do sada i trenirao, sve je na vrhunskom nivou“, rekao je Vukanović.

Vukanović je u prvom delu sezone postigao 12 golova, a važi i za specijalistu za golove Partizanu, kome je do sada dao pet golova. Navijači se nadaju da će tako biti i sada.

„To navijači žele, a to i ja želim. Videćemo“, rekao je kratko Vukanović.

Novi igrač Zvezde došao je u crveno-bele iz Napretka, sledeći tako put Gobeljića i Vulića.

„Naravno da sam se čuo sa njima, pre svega sa Gobeljićem, pa i Vulićem. Rekli su mi sve najbolje o klubu. Naravno da sam spreman da se borim za mestu u timu. Da nije tako, ne bih ni dolazio u ovako veliki i jak klub“, kratko kaže Vukanović.

U medijima se pojavila informacija da je Vukanović ranije pregovarao sa Partizanom, u prethodnim prelaznim rokovima, a juče je sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao da nije postojalo interesovanje u ovom prelaznom roku, što je igrač sada potvrdio.

„Ja kao igrač mogu da poslušam svaku ponudu, saslušao sam i njihovu na leto i u razgovoru sa mojim direktorom video da to nije za mene. To je sve“, rekao je Vukanović.

Sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da stručni štab vidi novo pojačanje na mestu levog napadača.

„Još jedno pojačanje koje dolazi iz Napretka. Vukanović može da igra na nekoliko pozicija u napadu, mi ga najviše vidimo kao levog špica. Dolazi kao najbolji strelac Super lige, postigao je 12 golova i nismo mogli da ga preskočimo u ovom prelaznom roku. Nadam se da će dugo godina igrati u Zvezdi i dati dalji doprinos uspesima kluba“, rekao je Mrkela.

O izjavama Ilieva…

„Želim da kažem da je Ivica Iliev neko koga cenim kao čoveka i cenim njegov rad. Nisam srećan što se pojavilo to sve u novinama i mogu da potvrdim njegove reči da se to nije desilo“, rekao je Mrkela.

PRESEKAO: Tomić OTPISAO “zvezdu“ tima!