PRIZNAO GREŠKU: Degenek otvorio dušu!

Saigrači su uz njega

Čudna zima za Miloša Degeneka. Prvo je napustio Crvenu zvezdu da bi otišao u Al Hilal, a onda je u dresu reprezentacije Australije napravio veliku grešku protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata kada je praktično zbog njegove velike greške njegov tim ispao sa Azijskog kupa.

Igrao se 68. minut kada je Degenek vratio loptu ka golmanu Metjuu Rajanu, ali je nju uzeo Ali Mbkut i tako su Sokerosi ispali u četvrtfinalu.

Degenek je bio ljut na sebe posle utakmice. Bilo je tu i psovki.
„Sr..e je biti u ovakvoj situaciji, takav je osećaj biti u mojim cipelama trenutno i u mojoj koži. Ali, to je fudbal, tako se situacija razvila. Nije mi žao zbog sebe koliko zbog moje zemlje i saigrača. Jasno je da smo završili turnir zbog moje greške, izneverio sam zemlju, igrače, navijače“, rekao je Degenek.

TRANSFER BOMBA: Crveno-beli dovode REPREZENTATIVCA Hrvatske!

Potom i nastavio…
„To je život. Moram da se nosim sa tim. Imao sam slične situacije ranije – naučiš, postaneš zreliji, nastaviš dalje“, rekao je momak rođen u Kninu.

Kaže da je dovoljno zreo da se izbori sa ovakvom situacijom.
„Imam 24 godine, odrastao sam čovek, mogu da prihvatim činjenicu da sam napravio grešku, ali to je fudbal. Verovatno će ih biti još u životu“, rekao je Degenek.

Naravno, Milošu je najteže, ali su saigrači tu da mu pomognu posle ove greške. To se vidi i kroz izjavu veziste Džeksona Irvina.
„Nismo ispali sa turnira zbog jedne greške. Tu smo da mu pomognemo da prođe kroz ovo. On je talentovan mladi igrač i velika je budućnost pred njim“. Nije bio momenat da se napravi takva greška, ali smo imali dovoljno vremena da je ispravimo, a nismo uspeli“, rekao je Irvin.

U polufinalu Azijskog kupa sastaće se Iran i Japan, i Katar – UAE

TOŠIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Ovo će mu uništiti karijeru!?